Julafton för alla

Datum: Lör 24/12 2016
Kostnad: 0 Riksdaler

Välkomna på alkohol- och kostnadsfritt julaftonfirande för ALLA kl 11.30-18.

Förra året höll vi för första gången i Kafé de luxes historia vi öppet på självaste julafton. Det var då vår vän Tomas Andersson som initierade satsningen, skaffade sponsorer, hittade eldsjälar och t.o.m själv tog plats i köket för att göra verklighet av konceptet. Det hela blev så lyckat att vi tänkte erbjuda samma upplägg i år igen!

Detta är långt ifrån vilken dag som helst på vår kära krog. Ingen försäljning kommer att ske, utan vi ämnar bjuda på allt vad huset har att komma med – undantaget alkoholhaltig dryck. Vi välkomnar varmt såväl stora som små sponsorer att hjälpa oss med detta!
I bössor betalar var och en sedan den summa man har råd med – pengar som går rakt till välgörande ändamål.

Alla är välkomna att bidra med det de kan. Plocka undan disk (maila gärna oss i så fall!) Sjunga en sång, fixa en burk med knäck, eller bara bjud på din person!

Bl.a kan vi avslöja att en av stadens musikpersonligheter kommer att bjuda levande toner från sin tvärflöjt någon gång under dagen!

Saknar du någon att fira julen med? Har du svårt att få tid och/eller pengar att räcka till? Eller tycker du julen hemma ställer för höga krav? Kom och ta del i ett kravlöst och fritt firande för gammal som ung, sned som rak, fattig som rik. Varmt välkomna!

Sponsorer & donatorer
Vill du eller ditt företag vara med och möjliggöra firandet? I så fall välkomnas alla att lämna in inslagna julklappar med ett värde på max 100 kr/st och en etikett med lämplig ålder på mottagare. Detta kan du göra när som helst under våra generösa öppettider.
Ni som vill skänka mat, dryck eller sötsaker välkomnas att ta kontakt med Gustav för att koordinera det hela.

Andra frågor kring evenemanget besvaras av Nils.