Sylvester Schlegel▀

Datum: Tor 16/02 2017
Kostnad: 150 Riksdaler

Lagom till vår stads schlager-hysteri släpper vi denna fantastiska akt! Dörrar 21, på scen 22, entré 150kr! Förköp finns nu här.

22: Sylvester Schlegel
För två år sedan gjorde Sylvester Schlegel, The Arks gamla trummis, solo-debut och mello-framträdande! Nu är det dags för den nya plattan “Det kommer gå, allting kommer bli bra” och nya spelningar. Den 30 januari släpper Sylvester Schlegel nya singeln ”Återfall” och åker i samband med singelrelease ut på turné för att testa låtarna live! Med sig på turnén tar han vännerna Markus Mustonen (Kent), Magnus Roos (Melody Club) och Andreas Stellan (Dungen)!

“I över ett hår har vi hållit på, Emanuel Lundgren (I’m From Barcelona) , Emil Svanängen (Loney Dear) och jag, och nu börjar det äntligen bli klart. Min svåra andra skiva, soundtracket till min stora förvandling och ljudet av en pånyttfödelse. Jag har lämnat allt, börjat om och inget är sig likt. Det har gjort ont, varit förösande och ganska läskigt. Precis som det ska vara. Skivan har jag valt att kalla “Det kommer gå, allting kommer bli bra” för att det är ord jag tror behöver höras, spridas och upprepas. Jag vet att jag själv behöver det mer än någonsin. Så att jag kanske till och med kan börja tro att det är sant..” – Sylvester Schlegel

Välkomna!

Foto: Niklas Gustavsson – Fler bilder kan ses på Rockfoto.nu