Sköna Söndag: Gus Ring + Adora Eye + She Owl (IT)

Datum: Sön 26/02 2017
Kostnad: 0 Riksdaler

En Sköna Söndag special med hela tre band på scen! Sköna söndag erbjuder allt från slöjd, till brädspel, levande musik kl 20, lagom häng och sedvanligt skön söndagsstämning. Extra trevliga priser för studenter dagen/kvällen lång och alldeles fri entré! Öppet har vi till 01!

Adora Eye
Adora Eye debuterade 2012 med Ep’n ”The devil and my black sunday bird”, där bl.a två utav låtarna gästas av Amanda Bergman (Amason). Innan hade personen bakom Adora Eye (Jimmy Skeppstedt) lagt mest tid på att vara trummis, och turnerat flitigt i Usa, Europa och Asien. Ibland som support till band som WovenHand, Depeche Mode och Sisters of Mercy. Runtomkring EP-debuten lades trumpinnarna på hyllan. Adora Eye och singer/songwriter-landskapen fick ta mer plats. I januari 2016 släpptes debutalbumet ”If you need a king, I’ve been prepared all my life”, och turnéer i bl.a Tyskland, Malaysia, Vietnam och Kina har avverkats.

Gus Ring
Du kan ha stött på Gus Ring i ett helt annat sammanhang, som sångare i metalbandet Siberian! Här är han dock helt solo med sin gitarr och sång. Gus Ring skapar musik som han själv kallar för akustisk drömpop med psykedeliska influenser. Hittills har han släppt ett album och två EP och är på väg mot en ny fullängdare ”Hypnoseas”, som släpps i april nästa år. Ett första smakprov från den kommande plattan ”Swim” släpttes i november.

She Owl (IT)
Italiensk psyk-folk-duo som bildades i San Francisco 2013! Sedan dess har de hunnit med att släppa 2 album och göra över 200 spelningar i Europa och USA. Med naturens faror och skönhet som inspiration skapar de tillsammans spännande akustisk pop.
Musiken är både mörk och rörande som binds ihop till en unik musikalisk massa.

Välkomna!