Författarmiddag med Gellert Tamas

Datum: Tor 02/02 2017
Kostnad: 385 Riksdaler

Dörrar 17.30 – Middagen börjar 18.00. 385kr.

Under kvällen bjuds det på middag och samtal med Gellert Tamas själv innan kvällen slutar med mingel. Kvällens samtal leds av Lovisa Alm från Litteratursällskapet. Förköp finner ni här!

Eftersläpp från 19:15, biljett till eftersläpp finns här

I boken “Det svenska hatet” ställer Gellert Tamas frågan om vad är som egentligen har hänt med Sverige? Hur kunde två hatfyllda rörelser – den militanta islamismen och de islamfientliga organisationerna – få så stor makt att påverka det offentliga samtalet? Och hur ska vi förstå och hantera detta verbala och tidvis fysiska våld?

Efter succéerna med Lasermannen och De apatiska återvänder Gellert Tamas till vår moderna samtidshistoria. I den tredje och avslutande delen av sin trilogi om Sverige låter han läsaren återuppleva några av de senaste decenniernas mest avgörande ögonblick – och komma under huden på några av dess huvudpersoner.

Det är en bok om Kent Ekeroth, som med sitt arbete med Avpixlat och den internationella counterjihadrörelsen varit central i framväxten av det svenska hatet. Det är en bok om självmordsbombaren Taimour Abdulwahab, mördaren Peter Mangs och de svenska jihadkrigarna.

Arrangeras i samarbete med Litteratursällskapet

Välkomna!