INVSN + Nackskott▀

Datum: Ons 26/04 2017
Kostnad: 150 Riksdaler

Dörrar 20 och 150kr entré, musik på scen från 21! Förköp finnes här!

21: Nackskott
Kvällen inleds högljutt och hårt med Växjös alldeles egna och kanska enda hardcorepunk-band Nacksskott på scen! En stor dos ilska och distorderade gitarrer blandas med lyriska tema om hämnd och auktoritetsförakt. Som bandet själva utropade från scenen när de nyligen spelade “Inget fucking blått ljus på Nackskotts scen!”

Som sig bör inom hardcore-världen hittar ni deras musik på deras Bandcamp eller förlyssna med spelare nedan:

22: INVSN
Få band har förvaltat det musikaliska arvet i Umeå så väl som just INVSN. Med bandmedlemmar från Refused, Masshysteri, Deportees och Tiger Forest Cat står bandet på en solid grund av västerbottnisk begåvning; spetsat av leadsång från både Sara Almgren, Christina Karlsson och Dennis Lyxzén. Lika delar frustration och förtröstan skildrad genom melodisk postpunk – INVSN leder oss genom politiska världsfiaskon, men aldrig utan att överge hoppet om en ljusare horisont. Den 10 februari släpptes nya albumet ‘The Beautiful Stories’ – med ett nytt sound. Gamla fans känner igen sig i de självklara popslingorna, men framförallt hörs en mörkare och ibland nästan industriell sida. Med en ny musikalisk bredd, men samtidigt mer sylvasst än någonsin förut, ger sig INVSN ut på efterlängtad turné under våren 2017.

DJs: Onsdagsrock Allstars
Denna kväll blir det en lika tuff som salig samling som trängs vid skivspelarna. Onsdagsrock allstars består av de rockiga hjärnor/hjärtan som ligger bakom onsdagskonceptet. Melissa, Jacob, Joel & Nils är några av de som kan tänkas ta plats vid pickuperna.

Foto: Niklas Gustavsson – Fler bilder kan ses på Rockfoto.nu

Välkomna!