Blues de luxe: Emil & the Ecstatics

Datum: Lör 04/02 2017
Kostnad: 120 Riksdaler

Blues de luxe är här! Dörrar 21, 120kr entré och musik i två set från 21:30.

Förköp finner ni här!

21.30: Emil & the Ecstatics
Stockholmsbaserade Emil & the Ecstatics är numera ett välkänt namn på den europeiska roots & blues-scenen! Efter flertalet festivaler, klubbspelningar och hela fyra album, har bandet visat sig vara en blueskraft att räkna med! Trots fina studioalbum upplevs såklart Emil & the Ecstatics allra bäst live. Genom åren har de samarbetat med artister så som Baskery, Rolf Wikström, Sven Zettereg, Carlos Del Junco, Knockout Greg och flera. Både live och i studion.

Det har nu gått fem år sedan deras album “Live at Fashing” släpptes, så det är på tiden att det kommer nytt material från bandet. Med nya albumet tar bandet avstamp in i 2017. Denna gång har frontmannen Emil Arvidsson tagit hjälp av keyboardisten Johan Bendrik i låtskrivandet. Kanske är låtarna och harmonierna något annorlunda, men ni kan vara lugna, för Emil & the Ecstatics har sitt sound. Emils karaktäristiska gitarr och sång vilar tryggt på en bubblande Hammond-bädd som i sin tur har ett svängigt skelett av bas och trummor där bakom. En hög dos av hjärta och smärta utlovas!

Underjordiska dansbanan: Sex Factor
Kvällens dj-duo kallar sig i mörka källaren för just Sex Factor, men om deras mammor får välja blir det nog snarare Sladjan & Beata. Dessa fullkomligt otyglade musikälskare utlovar musik långt från det städade och kyrkliga! Enligt obekräftade, men tillförlitliga källor är de båda (som vanligt) snygga, sexiga och singlar. De nöjer sig dock inte med detta, utan kommer dessutom spela musik för oss: Hip-hop, r’n’b, pop och en släng av balkan. Dessutom utlovas i båset denna kväll – en långväga och glittrande gäst! Så dansörer och dansöser av alla de slag välkomnas att svettas i nöjesgrottan!

Vinylbar de luxe: Karla & Boje
Bredäng och Vetlanda bjuder punk på vinyl av bästa sort! Bonnamusik för finfolket & alla lyckliga barbesökare. Sula upp trätofflorna och lägg in snuset när Karla & Boje bränner av vax!

Välkomna!