Kitok + Kung Louie

Datum: Lör 25/02 2017
Kostnad: 150 Riksdaler

150kr från 22 och musik på scen 22:30!

22:30 Kung Louie
Kvällen värms upp av Växjö-duon Kung Louie! Med texter på svenska och dansanta melodier levererar de hip-hop på svenska av högsta kvalité! Tillsammans har de navigerat sig genom Växjös villaområden och grusplaner för att placera sig rakt ner i din framficka.

23:30 Kitok
Efter den omtumlande succén med “Paradise Jokkmokk” som spelades över fem miljoner gånger på Spotify är Kitok, eller Magnus Ekelund som han egentligen heter, nu aktuell med ett nytt album och turné!

Uppföljaren ”#DARKWEBDETOX” är en frispråkig och självutlämnande skiva som levererar känslor framför åsikter. Fredrik Strage på DN skriver “De krispiga EDM-beatsen passar Kitok perfekt. Hans rim landar som glödande kol på ett neonblinkande dansgolv och självutlämnande realism blandas med brutala fantasier.” Förutom framträdanden i både SVT och NRK kan man nu se den norrbottniska raparen på en turné som sträcker sig från Kiruna i norr till Malmö i söder.

Underjordiska dansbanan: Diskplockey Claes & Karlobeat
Källarpremiär för kvällens dj-duo med Claes och Karl! Festligt värre blir det när våra två hiphop-frossare ställer sig på mixplats! Hip-hop, beats, R’n’B och dansant musik av både klassiskt och nytt snitt utlovas. Kom och sväng loss till såväl Snoop som Kanye!

Bar de luxe: Olala
Ola Johannesson som är en trogen stammis sedan många år har till folkets förtjusning börjat sällskapa vår dj-mixer till och från. Han lovar denna kväll en blandning av skön indiepop, electro, en och annan klassiker, och när tillfälle ges även enstaka rockigare bitar – från Nirvana till Kent. En komplett bar-mix kort och gott!

Finrummets vinylbar: Fuzzy & Athie
Från 22 och framåt håller Fuzzy (Damien) och Athie i vinylspakarna! De två Finrums-stammisarna har återvänt för att bjuda synthmusik, 90-tal och andra saliga musikaliska blandningar.

Välkomna!