Onsdagsrock: Bulletrain + Frontback

Datum: Ons 12/04 2017
Kostnad: 100 Riksdaler

Onsdag och dagen innan skärtorsdag vilket gör att lille-lördagsstämningen är total! Kvällen till ära gästar både Frontback och Bulletrain onsdagsrocken! Dörrar 20, 100kr entré och musik på scen kl 21.

21: Frontback
Frontback har med sin karismatiska sångerska börjar att klättra på stegen mot rocktoppen! Förra året blev Anlo bland annat utsett till “Årets Rockröst”, samtidigt som de släppte det nya albumet “Heart of a Lon”. Frontback har redan tidigare har spelat med band så som Status Quo, Freedom Call, Crashdiet, H.e.a.t och lirat flitigt runt om i landet på allt från Sweden Rock, Malmöfestivalen, !Siesta till rockklubbar såsom Sticky Fingers och KB.

22: Bulletrain
Fyllda av rastlöshet och drömmar om något större, påbörjade
trummisen Jonas och gitarristen Mattias sin flykt från vardagslivet för nästan exakt tio år sedan genom att bilda Bulletrain! Under åren har medlemmar kommit och gått men dagens line-up är stabil och har varit densamma i lite
mer än tre år! Det var när skivan “Start Talking” var inspelad och
färdig som skivbolagen fick upp ögonen för bandet. Frontade av nyförvärvet Sebastian Sundberg skrev bandet på ett kontrakt med bolaget “Metal Heaven” och förde dem ut i Europa!

Det blir en kväll med två band som garanterat kommer sätta brännmärken i trägolvet!

Innan, mellan och efter kvällens band spelar dj:s musik från skivspelarna

Dj Bullet
Benestads långhåriga metalkrigare Hampus Klang och Gurkan tar över skivspelarna för att bjuda stenhård heavy metal. Eller som Gurkan brukar säga “If it aint heavt it ainte metal”

Välkomna!