Fenomenet + Våga Stuffa

Datum: Sön 26/02 2017
Kostnad: 100 Riksdaler

Efter kvällens spelning med Thomas Stenström fyller vi huset med musik från våra dj:s! 100kr avläggs i entré från 23. Finrummet håller som vanligt fri entré och öppet till 01!

Underjordiska dansbanan: Fenomenet
Efter många omgångar bakom källarmixern är Fenomenet numera en expert på att få huset att gunga! Flera dansvänliga och svettiga aftnar har det blivit och han får ikväll äran att bjuda på ännu en! Med sig ikväll har han sin nyblivne rumskamrat Simon! Det bjuds på en blandning av stökig klubb, härlig pop, tuff hiphop och hård electro alltjämt blandat med nostalgiskt 90-tal. Helt enkelt allt som uppmuntrar till dans!

Finrummets vinylbar: Våga stuffa
Denna kväll får vi avnjuta ett av de numera alldeles för sällsynta besöken av två av Kafé de luxes mest klassiska dj’s, närmare bestämt Våga Stuffa. Doktor Richard har varit med vid grammofonen ända sedan Lokal Bars tid! Med sig vid sin sida har han denna kväll Jocke! Våra båda spin doctors dukar upp ett fyrverkeri av pop, indie och house med skamlösa utflykter i vitt skilda genrer och stilar!

Bar de luxe: Surprise de luxe
Ännu vet vi inte vem som dyker in bakom mixplats vid vardagsrummets barkant! Det vi vet säkert är att det kommer ljuda välvald musik av olika slag, allt för att ackompanjera kvällens fest på bästa vis.

Välkomna!