Gay de luxe

Datum: Fre 07/04 2017
Kostnad: 100 Riksdaler

Thank God It’s Gayday! Fredag och åter dags för vår älskade och välkomnande klubb Gay de luxe. En kväll där HBTQ-folk får extra utrymme, men dit ALLA myndiga människor med öppna sinnen välkomnas! Gillestugan öppnas kl 20 och från kl 23 föräras alla gäster bidra med 100 kr i entréavgift.

Vi inleder som vanligt med förfest från kl 20, och höjer temperaturen allt eftersom kvällen går! Mat- och dryck serveras till GLADA PRISER mellan 20 och 22. Förutom den vanliga prislistan erbjuder vi också specialpris på bubbel. Såklart!

21: Gay de luxe-quiz
Klubbens ständiga glittrande värdpar bjuder frågesport – i vanlig ordning med helt lagom knasiga frågor och flådiga vinster!

22: Världspemiär: PRIDE-låten 2017
Med våren kommer prideveckan och den lika viktiga som underbara pridemanifestationen. Till denna släpps årligen en specialskriven låt, och i år är det Vendela C Hollström som framför denna. Besökare på Gay de luxe denna kväll är de som först i världen får lyssna till låten i fråga, och det hela sker LIVE, med Vendela på vår scen!

22.30-03: Dj Klubbland
Dj-kollektivet Klubbland är tillbaka i båset! Den unga trion som har lånat sitt namn av Håkan Hellströms fina låt består av Olivia, Tilda & Bianca. De utlovar en galen och lycklig musikalisk mix av rock, pop, hiphop, disko och elektronica. Ända in i treslaget!

Välkomna folk av alla åldrar, former, färger!