Selector Hector

Datum: Lör 22/04 2017
Kostnad: 120 Riksdaler

120 kr från kl 22.

Efter att Dia Psalma spelat, c:a kl 23 välkomnas kreti och pleti (i mån av plats) till gillestugan och den påföljande konserten med Åfysatan. Mer info om konserterna finns här).

Gillestugan 21-00: Punk-dj: Böksholm
Denne musiker tillika punkälskare delar namn med byn där han är född. Han kommer se till att skapa den rätta punkiga inramningen till de första timmarna i Gillestugan, med hårda anarkistiska politiska tongångar från gamla tider!

Gillestugan 00-03: Selector Hector
Efter en tids frånvaro från dj-ämbetet har nu vår bokare lyckats boka sig själv två kvällar i rad! I går fredag inledde han kvällen med smal popmusik från vinylskivor. Denna kväll fuskar han med digitala varianter när det bjuds ett dansant sammelsurium av etno-klubbmusik, bortglömda hits, smalare electronica och gud vet vad. Får han feeling greppar han micken och då vet ingen vad som kan hända!

Vardagsrummet: Dia Psalma Soundsystem
Det är nästan för bra för att vara sant, men efter kvällens konserter kommer kvällens celebra gäster inta dj-bordet i vardagsrummet! Härifrån kommer de att spela allsköns musik som de själva inspirerats av i sitt skapande, samt låtar de kort och gott älskar!

I Finrummets vinylbar kommer vår bartender Martin se till att det spelas finsmakarplattor ända till stängning kl 01.