Gay de luxe: PRIDE-finalen 2017

Datum: Lör 13/05 2017
Kostnad: 120 Riksdaler

120 kr från kl 22. Ej förköp. Stämplar delas EJ ut denna kväll (utgång=hemgång). Hela huset inkl finrummets vinylbar öppet till 03!

Kvällarnas kväll har kommit! Huset kommer att fyllas med glittrande artister och färgsprakande osannolik fest. För att hylla allas rätt att vara precis just som de är!

I lokalernas alla skrymslen och vrån kommer glittrande drugor med ambulerande bingospel mingla med udda fåglar, pensionerade gogodansöser kommer bryta arm med svenniga araber!

Acid Queen
Rikets vackraste drag queen behövde egentligen bara åka från Vislanda för att komma hit, men hen tog genvägen förbi Stockholm där hen bor och verkar nu. Iförd en rad olika klänningar – den ena flottare än den andra – kommer hen dyka upp i samband med kvällens konserter för att framföra dansanta musiknummer!

Gillestugan 22-03: Live dj-session med Indianhäxornas Erotikaura
Stadens mest brunbrända, glittrande, burleska dj-duett är även känd under namnen XtraVaginza AB och Din mammas mardröm. De bjuder som alltid en vansinnig blandning av klubbig balkan, hits, schlager du trodde att du glömt och annan sprittande festmusik. Som inte detta vore nog kommer lika fantastiska som hemliga gästartister bjuda liveinslag i den musikaliska saftsoppan!

Vardagsrummet 23.30: Bräkne Hoby
För många är nog Bräkne-Hoby enbart ett litet samhälle med ett inte allt för vackert namn som ligger i Blekinge mellan Karlshamn och Ronneby. Men det är även hemvist för Billie The Vision & The Dancers-sångaren Lars Lindquist. Denne enastående Lasse och hans värld intar scen i Vardagsrummet precis ungefär 23.30. Lyssna till hans senast släppta melodi i spelaren nedan:

Gillestugan 00: Vendela Hollström
När klockan slår midnatt intar en av prideveckans huvudpersoner Vendela Hollström gillestugans scen. Härifrån kommer hon att bjuda oss sin egna skapelse – årets officiella PRIDE-låt: Nothing can bring us down!

Gillestugan 00.30: Knash
Tro’t eller ej, men även i Stockholm finns det några balla människor. T.ex de sex unga kvinnorna i pop-rock-bandet Knash! Strax efter midnatt intar de källarens scen för att bjuda en explosiv konsert! Acid Queen värmer upp med nyrakade spiror och paljetter!

Vardagsrummet 01: Playa del Ingles
Italodisko-bandet med de viktigaste mellansnacken och den vigaste dansören har flygit in från oasen i söderhavet för att bjuda oss elektronisk dansmusik med underbar smak av 80-tal och snabba räserbåtar. Acid Queen värmer upp (om det nu går att bli varmare än vad vi är vid denna tid)!

Finrummets Vinylbar 22-03: Dj Kjelvis
En (hårfint) mognare men ändå lika tillåtande stämning bjuds i finrummet där denna kväll smått legendariske mästerfiskaren och diskjockeyn Kjelvis spisar loss på dubbla grammofoner. Räkna med vilda genre- och hattbyten kvällen lång!

Disko Vardagsrum 00-03: Fenomenet
Visst blir det dubbla dansgolv en kväll som denna! Dj Fenomenet är tillbaka för att bjuda den elektroniska och 80-talsdoftande musiken till!

Altanen 22-03: Slarva och Stick feat. the Mother of the headless goat
Denna duo spelar hypnotiska toner till takten av det centrala nervsystemet – tills värmen slår i taket utav god stämning på stadens fräsigaste altan. En mikroatmosfärisk resa genom tid och rum där ingen vet vart kvällens natt slutar.
“Vi kommer att öppna en tillfällig förskjutning i tidsrymdskontinuiteten. En reva med Pride. Kom och finns med oss!”

DU
Programmet är som synes vansinnigt komplett denna kväll, det är bara du som inte står med. Men kommer gör du, för denna hyllning till kärleken vill du inte missa. Välkommen!