Balkan de luxe: Kizelo Mleko + Dj Rusko

Datum: Fre 16/06 2017
Kostnad: 100 Riksdaler

Fredag och svängig balkanfest i gillestugan! Dörrar 21:30, konsert i två set från kl 22. Separat första set (med obligatorisk entré). Entré för samtliga från kl 22.

Kizelo Mleko
Det Stockholmsbaserade bandet Kizelo Mleko bjuder på ett balkansväng utöver det vanliga! Med sin orkester spelar de en blandning av traditionella och egenskrivna låtar i en vild mix av dansvänligt beat, udda taktarter, och vackra melodier. Kom och njut av nytänkande, genreöverskridande och fantastisk musik. En röjig kväll utlovas!

Bandet består av:
Frieda Mossop – fiol
Max Ljung – klarinett
LarsEmil Öjeberget – dragspel
Mårten Wåhlström – bas
Gustav Zimmermann – trummor

Bandet hittar ni även på deras Facebook

Under kvällen och efter bandets spelning är det Dj Rusko som ställer sig bakom mixspakarna för att fortsätta balkanfesten!

Dj Rusko
Med lång erfarenhet från balkanscenen spelar Dj Rusko de bästa danshitsen inom genren! Det blir en resa bland Albanska rytmer, Makedonska beats och allt vad mer tänkas kan. Elektroniskt och housigt blandas med det mer traditionella och folkliga, med det gemensamma målet att få alla att dansa!

Vardagsrummet: Dj Quito
Stadens skönaste entertainer tillika fantastiska rapparen Marcos Fuentes a.k.a Quito levererar alltid på sina konserter – oavsett han har sällskap av sitt band “Jahnaman”, eller uppträder som MC med dj. Denna kväll lämnar han hemmet i huvudstaden för att förgylla stämningen i vårt vardagsrum! Hiphop, reggae och andra rytmer står på menyn när Quito intar mixern. Missa inte detta!

Välkomna!