De Lyckliga Kompisarna▀

Datum: Lör 29/07 2017
Kostnad: 250 Riksdaler

Förköpsbiljetterna är SLUT, men vi släpper ett fåtal biljetter i dörren strax innan konsert, c:a 21.50.

Dörrar 21, 250kr entré och musik på scen kl 22.

22: De Lyckliga Kompisarna
Klassiska DLK är ett band som aldrig går ur tiden, precis som deras oräkneliga klassiska låtar! Tillsammans med en rad andra artister utgjorde de “den andra punkvågen” i Sverige och spelade aktivt mellan 89 till 97. Den drivande kraften i De Lyckliga Kompisarna är och var som alltid sångaren Mart Hällgren. Genom åren har de levererat klassiska energiska punk-alster så som ”Ishockeyfrisyr” och “Dricka sprit och hålla käften”!

2008 återförenades de och består idag av Mart Hällgren, Jouni Haapala, Roger Reinstam och Simon Dahlberg. I april 2009 kom EP:n ”Hugos sång EP” följd av en fullängdare 2010, i augusti 2013 släpptes EP:n ”De motvilliga konstnärerna” och 2015 slöt de ännu en cirkel med senaste skivan ”Bara tiden är ny”!

Spana även in dem på Facebook

Punk-djs: Murder Junkies
Duon Murder Junkies värmer upp källaren med allsköns punk inför kvällens konsert. När sedan konserten är över fortsätter de spela samma musikstil en våning upp i vårt vardagsrum. Vi har bjudit in DLKs medlemmar att ansluta under natten, så om vi får de att trivas riktigt bra hos oss kan det bli exklusivt gästspel vid dj-mixern…

I gillestugan bjuds förstås dans efter konserten och ända fram till 03.

Välkomna!

Foto: Niklas Gustavsson – Fler bilder kan ses på Rockfoto.nu