Mattias Alkberg

Datum: Tor 05/10 2017
Kostnad: 150 Riksdaler

Dörrar 20:30, 150kr entré och musik på scen 21.

Förköp finner ni här!

Mattias Alkberg
I höst släpps Mattias Alkbergs nya album “Åtminstone artificiell intelligens”, hans tjugosjunde i ordningen och ger sig i samband med detta ut på turné! Alkberg var sångare och gitarrist i The Bear Quartet som skivdebuterade 1992, samma år publicerades hans första diktsamling “Separerade ägg”. På senare tid har han gjort sig känd för sina soloalbum, sin lyrik och som frontman i punkbandet Södra Sverige.

Varje år ger Alkberg ut minst ett nytt album eller bok, och han är nästan alltid aktuell för turné. Som författare och låtskrivare gör Alkberg ofta en slags balansakt vid ruinens brant, på både ett personligt och ett samhälleligt plan. Inför detta intar han dubbla positioner: han välkomnar katastrofen men gör det med ett envetet motstånd. Han ger sig aldrig när det kommer till att ge upp ännu en gång.

Dj: Carlsson & Hector
De två tvättäkta indie-diggarna Johanna Carlsson och Gustav Hector gör allt i sin makt för att bjuda det bästa de har från sina musiksamlingar såväl före som efter kvällens konsert! Svenskt, utländskt, skränigt och svängigt utlovas! Kort och gott en salig indie- & popblandning.

Välkomna!