Bam Bam Club: Diego Bless & Dj Makks NYBOKAT!

Datum: Fre 09/06 2017
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr från kl 22.

Succéklubben Bam Bam är tillbaka för att bjuda fest för alla som älskar reggae, dancehall och annan rytmisk modern dansmusik. Och om du råkar vara sådan som inte gör det innan kvällens början kan vi i princip garantera att du efter ett par timmar på dansgolvet är omvänd!

Som alltid är det Bam Bams egen ciceron och resident dj som värmer upp källaren redan från 21.30. Framåt midnatt intar så kvällens artist scenen…

Diego Bless
Inspirerad av Latin Kings och Petter började Diego Bless skriva låtar redan vid 12 års ålder. Men när Diego snart fick smak för baktakt och bas var han fast i reggaens förlovade värld!
Under hösten 2014 släppte Diego Bless singeln ”Murda Pon Di Dancefloor” där Etzia är med och gästar, något som skickade ut honom på klubbar runt riket.
I samband med att han i dagarna (5e Juni) släpper sin debut-EP ”Life In A Melody” i samarbete med Swingkids kommer han så och besöker oss och Bam Bam Club! På skivan hörs sagolika riddims som skapade av olika producenter från en lång rad länder. Nedan kan ni redan nu lyssna till den helt nysläppta singeln Fenomenal:


Så här skrev han:

Missa för allt smör i Småland inte när Diego framför sina låtar live – musik som han beskriver precis så här:
”Jag gör musik för att jag inte kan leva utan den. Musiken jag gör finns till för att förena människor, oavsett vem man är och vilken bakgrund man har.”

Diegos egen dj Makks kommer efter livegiget fortsätta överösa oss med dancehall, reggaeton och afrobeats tills vi inte vet vad som är upp och ner! Makks har haft sin egen show på P3s Musikguiden och backat upp landets främsta artister vid otaliga konserter främst i Stockholm & Malmö. Men först nu kommer han alltså äntligen till Växjö – den lyckosten!

Bar de luxe: Olala
På övre plan regerar Ola Johannesson som trogen stammis! Han lovar denna kväll en blandning av ny ösig indiepop & -rock, electro, en och annan hiphop-klassiker! En komplett mix för att ackompanjera aftonen!

Tveka icke – kom och skaka dina höfter som vore de asplöv i sommarvinden!