OBS! ÄNDRAD PLATS! Tyrolen: Rikard Wolff

Datum: Tor 03/08 2017
Kostnad: 150 Riksdaler

P.g.a det utlovade regnvädret har vi tvingats flytta konserten till en annan fantastisk plats: Tyrolen i Blädinge. När ni med paraply tagit er från parkering till Rotunda sitter ni där helt skyddade undan regn och rusk.

Tack vare den större lokalen har vi dessutom glädjen att släppa ett antal nya biljetter, vilka ni finner precis här.

Dörrar 16.30 (OBS. Även detta ändrat!) och musik på scen 18. Servering av allsköns dryck och enklare mat.

Entrépris på plats – om biljetter finns kvar: 200 kr

18: Rikard Wolff
“Min sommarturné 2017 har fått namnet SOMMARDRÖMMAR: Barndomsdrömmar, drömmar om kärlek, franska drömmar, Änglagårdsdrömmar, drömmen om fred och frihet. Jag väljer det mesta av det bästa ur min repertoar, från teatern, från filmen, från mina album. Vi får aldrig upphöra att drömma om en bättre värld” – Rikard Wolff

Rikard Wolff har arbetat professionellt med teater, musik & scenkonst sedan 80-talet. Genom åren har han även skrivit och framfört egna och nykomponerade sånger och spelat in ett flertal skivor. 2001 fick han en Grammis för Min allra största kärlek! Wolff har framträtt och turnerat med en mängd uppmärksammade sångföreställningar på scen och tv med framför allt musik inom den franska chanson-traditionen.

Rikard ackompanjeras av ett fyrhövdat fantastiskt band bestående av Oskar Schönning, Sofia Winiarski, Konrad Agnas samt på piano/kapellmästare Johan Graden. Per Johansson är inte med denna spelning, vilket felaktigt stått här tidigare.

www.rikardwolff.se

Välkomna!