Anna Stadling

Datum: Fre 20/10 2017
Kostnad: 180 Riksdaler

Dörrar 19:30, på scen 20, 180kr entré!

Förköp finner ni här!

Support: Lars Eriksson
Musikern och låtskrivaren Lars Eriksson, som bland annat jobbat med Elin Ruth Sigvardsson och medverkat i idol, gästar denna kväll med några av sina låtar! Hans senaste EP Lonely Jim kan ni höra med spelaren nedan:

Anna Stadling
Den 15 september kommer Anna Stadling med det nya albumet ”Efter stormen” som är ett samarbete med låtskrivaren och artisten Andreas Mattson som även producerat skivan. Första singeln från det kommande albumet, duetten ”Den här sången är till dig” som släpptes i april, gick direkt in på P4s spellista! Soundet på albumet är popigare och luftigare än vad vi är vana vid när Anna dyker upp med sin musik men så är det ju också en poplegendar av rang som har producerat! Vår ”Emmylou Harris-doftande” sångerska har tagit ett litet kliv från americana-genren till ett lättare sound, en större klangvärld och en drömskare ljudbild, signerat maestro Andreas. Raspigheten och sprödheten finns där fortsatt om än med ett större djup, trots högre tonarter.

”Efter stormen! är fylld av en stark livsluft med stråk av vemod. Just vemodet går som en röd tråd genom hela min karriär, som den norrlänning jag trots allt är. Jag har en amerikansk vän som funderade på hur hon skulle översätta ordet vemod. Så sa hon – Anna, I think I will say sad but beautiful, beautiful but sad”.

I samband med albumsläppet och turné kommer Anna att driva en insamling till förmån för Cancerfonden i rosa bandets tecken. Insamlingen kommer att bidra till forskningens framsteg och stödja arbetet för att färre ska drabbas och fler ska överleva cancer.

Välkomna!