Systrarna Ågrens Café: Sky High, Mönsterås Blues Band, Dr. Blues mfl

Datum: Ons 05/07 2017
Kostnad: 295 Riksdaler

En helkväll på Tyrolen i Blädinge när Systrarna Ågren hänger upp skylten igen! 295kr entré & musik från 19:30.

Förköp hittar ni HÄR!. Förköp tillgängligt till 4/7 kl 22. Därefter köps på plats i entrén.

35 år efter att ”Systrarna Ågrens Cafe” öppnade i Växjö kommer den klassiska rockklubben den att återuppstå för en kväll på Tyrolen i Blädinge. Systrarna Ågrens startades 1982 och de kommande åren berikade klubben stadens musikliv med över 100 timmar levande musik från när och fjärran. Över 10 000 besökare hann under tiden besöka spelstället. I ett samarrangemang med Kafé de luxe och Tyrolens vänner bjuder vi en helkväll med levande musik.

19.30 Karin Rudefelt & Doctor Blues
Växjö bandet Karin Rudefelt & Doctor Blues är ett bluesband med modernt uttryck. Bandet har funnits sedan 80-talet, i olika sättningar. Allt de gör är förankrat i bluesen och mixar influenser från olika blues genrer och tidsåldrar och lånar friskt blod från genrer som rock och funk.

21 Mönsterås Blues Band
Mönsterås Blues Band (MBB) är ett av Sveriges mest kompetenta bluesband. I kraft av sin erfarenhet har bandet utvecklat en egen stil, där kärleken till afroamerikansk musik utgör roten till en total musikupplevelse. MBB har framträtt i en rad länder. Dom har dessutom turnerat och kompat andra bluesartister, främst från USA.

22.30 Sky High
Sky High är bluesrocksgruppen som bildades 1978 och har gjort över 4000 spelningar världen över. Bandet frontas av “Sveriges Jimi Hendrix” Clas Yngström, som i januari 2015 blev utnämnd till ”Legendary Blues Artist” i Blues Hall Of Fame, USA. Bandet har idag släppt hela 17 album.

Under kvällen bjuds även välvald musik på vinyl från våra dj:s Systrarna Ågren och Eva Varga! Dessutom visas en utställning om Systrarna Ågrens legendariska café upp under kvällen.

Varmt välkomna!