Fenomenet

Datum: Sön 16/07 2017
Kostnad: 120 Riksdaler

Förutom kvällens livespelning fyller vi huset i vanlig ordning med dj:s!

Gillestuga de luxe: Fenomenet
Efter många omgångar bakom källarmixern är Fenomenet numera en expert på att få huset att gunga! Flera dansvänliga och svettiga aftnar har det blivit och han får ikväll äran att bjuda på ännu en! Det bjuds på en blandning av stökig klubb, härlig pop, tuff hiphop och hård electro alltjämt blandat med nostalgiskt 90-tal. Helt enkelt allt som uppmuntrar till dans!

Bar de luxe: Dj Viktor Brobacke
DJ Viktor Brobacke kommer tillbaks för att skämma bort oss med rocksteady-, reggae- och ska av det gamla gedigna slaget. Toner som annars klingar i klubben Club Killers – till vardags(<>fest) på Strand & Debaser i huvudstaden men som också turnerat bland landsorternas fränaste krogar. Mannen som taktfast styrt sin gyllene trombon i sällskap med både Håkan Hellström och Moneybrother blandar och ger oss denna kväll av karamellodier i bak, sid- och framtakt. Både finsk tango och rysk reggae finns med i Viktors välfyllda spisarbox, så ta dubbla skjortor & valla upp sulorna med dans-vax!

Veranda de luxe: Kivi & Fuentes
Tillsammans reser de mellan indie, hip hop och folkbeats genom broar bestående av rytmer och basgångar för att landa i en utpoi av indieriff. Genom dimman leds vi av kulturvetarna Katja & Daniel dyrkandes allt som heter och låter brittisk indie!

Välkomna!