Jahnaman Sound System

Datum: Fre 21/07 2017
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr från kl 21.30.

Gillestugan 21.30-00: Dj Hanivan
Stadens lovande rappare Hanivan bjuder oss denna kväll inte musik från mikrofon utan dj-mixer. Han värmer upp källaren med just den musik som inspirerat honom att söka sig till musiken. Räkna med internationell hiphop och sköna softa rytmer inför…

Gillestugan 00-03: Jahnaman Sound System
En hel skock av medlemmar (alla 8 för att vara exakt) från Växjöbördiga reggaebandet Quito and the Jahnaman Band kommer denna kväll hem till fädernestaden och den lokal där de otaliga gånger levt ut på såväl dansgolv som scen. Denna kväll hamnar de mellan dessa båda platser när de bjuder upp till ett dj-set DE LUXE! Reggae och jazziga rytmer förses med direktsända pålägg av såväl improviserad rap & sång som levande instrument!

Vardagsrummet: Dj Suwat Khanh
En av de få människor som aldrig behöver tänka på ett artistnamn är Suwat Khanh. Detta trots att han är den skönsjungande frontmannen i Final Days Society! Denna kväll intar han dj-position i vardagsrummet och kommer därifrån bjuda oss post- & indie- och emorock. Ja, du läste rätt – emo, men av den rätta sorten!

Altanen: Dj Tres amigos
Vår egen Bar-Tobias byter denna kväll sida om disken och rattar tillsammans med sina amigos in elektroniska tunga beats – från trap till future bass.

Välkomna alla!