Sköna söndag: Wildie + Tjuv

Datum: Sön 20/08 2017
Kostnad: 0 Riksdaler

I vanlig ordning avslutas veckan med skönaste sköna söndag! Öppet har vi således dagen lång med fika, middag och mer! Levande lågmäld musik från kl 20 till middagen eller ölen & fri entré. Öppet har vi hela vägen till midnatt!

Tjuv
Till vardags är Tjuv en kvintett inspirerade av storheter som Midlake, Pavement, Kraftwerk, Wilco och flera. Men då det är söndag skalas det denna kväll ner till en solokonsert. Tjuvs musik är atmosfärisk, lugn americana med inslag av naturlyrik, krokiga grusvägar och småstäder. Musiken har sina rötter i Amerikas 70- och 90-tal mixat med vintagesynthar kantade av spruckna drömmar. Det låter mest som Tjuv ändå.

Välkomna att lyssna med spelaren nedan:

Wildie
Wildie uppstod en kall höstkväll i ackompanjemang av kattugglornas ihärdiga läten från skogen. Isoleringen på landet levererade och levde upp till sin slitna klyscha, men resultatet blev allt annat än klichéartat. Frontfiguren Anders Thorén stiger denna söndag upp även han i solo-format för att bjuda mjuk americana.

“Långsam, stämningsfull och välgjord No Depression från Österlen. Lite Willy Clay Band, fast mer åt Jay Farrar / Jeff Tweedy på bitterljuvt humör.” – Rootsy.nu

Välkomna!