Bring me the fucking riot ... man ▀

Datum: Fre 06/07 2012
Kostnad: 100 Riksdaler

Bring me the funcking riot … man är ett glatt och spontant gäng som glatt dammar på med fartig garagepop med skojsiga texter. Ledargestalt för teamet är allas vår gamle TV-kock Jens från Zuperklasse – eller hette det inte så – utrustad med nya glimmande pilotbågar och uppstudsig åttiotalslook. Trots dessa stora egenskaper är hans främsta kvalité är dock sången – på hultsfredsspelningen häromdagen satt både sång och musik som en härligt välriktad käftsmäll – rakt mot hjärtat. Det var tajt, svängigt och skoj som bara den. Så missa inte detta tillfälle utan ta del av upproret, kasta dej ut på dansgolvet och veva som en kvarn!

www.myspace.com/bringmethefuckingriotman

www.bringmethefuckingriotman.se

Även i dj-båset har vi fint besök denna kväll. Dj Nicolaus Popp lämnar sina vänner på ungdomsmusikradiokanalen P3, plockar upp dj Adam från slagsmålsklubben i Norrköping, sedan bär det av. Räkna med en blandning av indie, electronica, pop, soul och blandade karamellodier!

På Werandan bjuder Monsieur Davide på ett set med enbart fransk musik. Allt ifrån chanson till discoteque och roque et roll står på le meny! Bien venue!

Foto: Niklas Gustavsson, fler bilder kan ses på Rockfoto.nu