Dj Varga

Datum: Lör 02/09 2017
Kostnad: 120 Riksdaler

Anländande efter kl 22 föräras betalning av obligatorisk entré till Sandgärdsgatans mest infestade glädjehus!

Kvällen inleds med säsongspremiär för Blues de luxe – klubben som möjliggör möten mellan oss enkla Växjöbor och landets allra främsta bluesmusiker, men också möten mellan generationer. Så passa på att dansa med morsans polare eller svärdotterns nya kille! Klicka här för mer info om kvällens band Jump 4 Joy.

Gillestugan: Dj Varga
Efter konserten intar Eva Varga dj-plats – med största sannolikhet stadens mest meriterade nu aktiva kvinnliga dj! På senare tid har vi lärt känna henne som det glada ansiktet i vårt entrébås, men denna kväll byter hon alltså kassamaskin mot skivspelare för att bjuda oss på en rejäl svängom! Hon blandar svunna tiders rock och pop med nutida klubbigare tongångar, så allt ni behöver göra är att dansa och le!

Vardagsrummet: Dj SeñoRita
Nyss fyllda 20 år kan vi vänta oss extra podus från dj SeñoRita som i sommar har skämt bort oss med flera tunga och trevliga hiphop-set i såväl källare som på veranda. När det nu är dags för hennes premiär i vardagsrummet kan ni räkna med mer volym och hiphop av klassiskt snitt, i första hand utländsk sådan.

Välkomna!