Baskalas de luxe

Datum: Lör 11/11 2017
Kostnad: 100 Riksdaler

100kr från 23!

Äntligen gott folk är Baskalas tillbaka, som vanligt arrangerat av Baskalas eget crew – men denna gång huserandes i vår gillestuga!

Husets fantastiska underjordiska-dansbana förvandlas denna fredag till Värends tyngsta ravefest! Komplett med laser, bas och ljus förmodligen utöver något ni tidigare upplevt!

Baskalas har samlat fantastiska Dj:s av olika slag som kommer bjuda er på en ordentlig resa inom den icke-kommersiella & elektroniska dansmusiken!

Det blir en blandad dos av Dubstep, Hard Trap, Drum n Bass till Psy-Trance, Hardstyle och Hardcore!

Nedan följer uppställningen för kvällen:

Finrummets vinylbar: Dj Pampas
När Dj Pampas tar plats bakom skivspelarna kan vad som helst hända. Med ren kärlek som enda rättesnöre blandar detta dj-fenomen högt och lågt, brett och smalt som om ingen morgondag finnes. Och räds inte att komma utan kavaljer – Dj Pampas är aldrig sen att kasta sig ut i viga skutt på dansgolvet!

Vardagsrummet: Snickar’n & Progg-rammerar’n
Nej, det är inte Danne som återvänder till oss i dj-kostym, utan två unga utflygna Växjösöner som kommer hem från den skånska storstaden. Med sig på färden har de vinylskivor så det står härliga till – så även här i vardagsrummet väntar trivsamt grammofonsprak kvällen lång. De utgår från instrumental musik – psykedelisk rock och progg, men har en hel del annat med i skivbackarna också, så ingen vet vart kvällen tar oss!

Varmt välkomna!