Dj Olala

Datum: Lör 07/10 2017
Kostnad: 100 Riksdaler

Dansanta dj:s fyller huset med ljuva toner! 100kr från 23.

Följande dj:s är bokade & mer info kommer!

Gilletsugan: Dj Olala
Ola Johannesson som är en trogen stammis sedan många år har till folkets förtjusning börjat sällskapa vår dj-mixer till och från! Han lovar denna kväll en blandning av ny ösig indiepop & -rock, electro, en och annan hiphop-klassiker! En komplett mix för att ackompanjera alla danssugna fredagsmänniskor!

Vardagsrum de luxe: Lindahl & Zomegan
Musikern, servitören och smakexperten Andreas Lindahl ämnar denna kväll visa oss att hans utsökta smak inte begränsar sig till mat och dryck, utan även håller högsta klass rent musikaliskt! Med sig tar han husets alldeles egna barchef Romina, som tagit med sig det bästa i musikväg från Italiens playa! Tillsammans spelar de: “åttiotalselectronica med skönsång av illa uttalad engelska”!

Finrummets vinylbar: Professor Patrik & Röj-Robert
Patrik och Robert är två akademiker som går vetenskapligt tillväga i sitt DJ:ande (Patrik har t.o.m. skrivit en vetenskaplig artikel om skivsamlande). Tillsammans kommer de att spela metodiskt beprövad musik som sträcker sig från 1950-tales Rock n Roll, över 60-talet, garage, surf, new wave, country till slagdängor. Eklektiskt men stringent är med ett stadigt beat är det som gäller!

Varmt välkomna!