Smygpremiär: Ola Söderholm-turnén - Könshumor och politisk analys

Datum: Fre 03/11 2017
Kostnad: 150 Riksdaler

Dörrar 18:30, show 19, 150 kr entré.

Förköpsplåtarna är slut, men vi släpper ett fåtal eftersläppsbiljetter med ståplats precis innan showen drar igång – låt säga 18.59.

Ola Söderholm, en av de populäraste komikerna och satirikerna i den nya generationen, ska ut på en Sverigeturné i november. Turnén startar den 9:e november i Gävle men Ola och supportkomikern Johannes Finnlaugsson generalrepeterar med ett klubbgig på Kafé Deluxe i Växjö fredag 3:e november. Kom och se en möjligtvis lite rörigare och ofärdigare, men antagligen minst lika rolig, version av showen!

Ola Söderholm-turnén: Könshumor och politisk analys
Ola Söderholm ligger bakom Sveriges största satirpodd Lilla Drevet. Dessutom driver han den – om än inte lika frekventa så dock lika populära och mer personliga podcasten – Februaripodden tillsammans med Jonatan Unge vilken haft 2 miljoner nerladdningar på bara 13 avsnitt. Han har varit programledare i Tankesmedjan i P3 flera år och medverkat i tv-program som Roast på Berns och Hårdvinklat. Dessutom har han arbetat bakom kameran som manusförfattare för en mängd produktioner.

Johannes Finnalugsson har varit med i P3:s Tankesmedjan och driver poddarna “Måndag” och “Palmemordspodden”. Vid sidan om sin standup arbetar han även som manusförfattare för Robins i SVT.

olasoderholm.se

Välkomna!