Bam Bam Club: The Jahnaman Band + Dj Patuu

Datum: Lör 28/10 2017
Kostnad: 120 Riksdaler

Bam Bam Club är tillbaka och bjuder fest för alla som älskar reggae, dancehall och dansanta rytmer! 120 kr från 22, livemusik på scen 23.30 och dj:s såväl före som efter konserten!

23.30: The Jahnaman Band
Det hela 8 medlemmar starka och Växjöbördiga reggaebandet The Jahnaman Band kommer denna kväll hem till fädernestaden för att åter skapa stadens vassaste dansgolv! Med rykande färska singeln “Cats” med sig, ställer de sig åter på vår scen där de levererar reggae med tydliga influenser av jazz och hiphop!

Värm upp eder öron med spelaren nedan:

Eller besök dem direkt på deras facebook

Dj Patuu
En av Nordens bästa dj:s inom reggae- och dancehall. Patuu har spelat på många av genrens stora scener, festivaler och klubbar runtom i landet och ute i Europa. Han har även backat flera världsartister och är just nu Million Stylez officiella dj samt dj i gruppen Twang System!

Lyssna här!

Sist men inte minst så är självklart Bam Bams egen resident dj Selecta Don Simon med under kvällen och spisar sin favoritmusik bakom skivspelaran!

Vardagsrum de luxe: Funeral Fog-Pontus & Japan-Martin
De bägge musikaliska vapendragarna Pontus (Funeral Fog Records) & Martin (Tekitåh Parties) underhåller kvällens bargäster djup & dubbig techno. Mellan varven lyfter de bägge electro-spisarna sin mix med en släng av house.

Finrummets vinylbar: Linkan & Billy
Två äkta hiphopkännare ställer sig denna kväll bakom våra vinylsvarvar i finrummet för att bjuda på en skön musikalisk mix! Siktet hålls således inte på dans utan på behaglig klassisk hiphop och annat örongodis. Ni lär inte bli besvikna!

Varmt välkomna!