Stor + Bell Mothander▀

Datum: Lör 25/11 2017
Kostnad: 150 Riksdaler

Dörrar 21:30, på scen 22 & 150 kr entré!

Förköp finner ni i vanlig ordning med vår biljettjänst här!

Warm-up: Bell Mothander
Vi kan glatt meddela att precis innan Stor ställer sig på scen kommer lokala artisten/låtskrivaren Bell Mothander och bjuder på några av sina låtar! Välkomna!

Stor
Det går inte att bli större än Stor. Sergio Rubén Ulises Infante Azocár har tidigare gett ut två hyllade album, och i början av sommaren 2017 släpptes ett tredje – personliga och omtalade ”Under broarna”. Genomgående på albumet hörs en ny hunger i rösten, en känslofylld kraft som de senaste årens erfarenheter givit honom. Istället för att i klassisk hiphopmanér sätta sig själv och egot i fokus, rappar Stor den här gången ur nya synvinklar och med nya perspektiv som grund. Efter att länge varit en av Redlines frontfigurer släpper Stor nu musik på sin egen etikett inom ramen för Sony Music – ett stort steg för en artist som aldrig tycks sluta erövra ny mark. Kingsize har redan kallat ”Under broarna” för karriärens mest helgjutna verk och ett av årets bästa släpp – vi nickar instämmande.

Stor är långt ifrån en nykomling på den svenska hiphopscenen utan kan snarare klassas som en veteran. Med sitt första album ”Nya skolans ledare” som kom 2009 skrevs den svenska rapkartan omedelbart om, vilket i sin tur gav honom en särposition inom den svenska hiphopen. Genom karriären har Stor hunnit med att vinna både P3 Guld och Grammis, ge ut ett antal singlar och tre album samt levererat gästverser till stora delar av hiphopeliten. Nu är han alltså tillbaka med ett nytt släpp som genast utmanar allt vi trodde att hiphop på svenska var. Det är bara att konstatera – successionsordningen är säkrad, Stor är nämligen kung.

Stor på Facebook

Välkomna!

Foto: Niklas Gustavsson – Fler bilder kan ses på Rockfoto.nu