Gräddhyllan pop-up: Pontus Elofsson (Noma)

Datum: Ons 06/12
Kostnad: 1250 Riksdaler

För en andra gång återuppstår Gräddhyllan i pop-up-format! För en kväll kommer vår ofta saknade restaurang Gräddhyllan att återuppstå i finrummet på Kafé de luxe. Åter stryker vi de vita dukarna, dukar fram finporslinet och putsar silverbesticken! Denna gången endast EN sittning. Start kl 19.

Under kvällen gästas vi av naturvinsabassadören Pontus Elofsson – Nomas före detta chefssommelier och ett av Sveriges största namn i vinsammanhang. Sedan några år tillbaka driver Pontus naturvinsföretaget Rosforth & Rosforth i Köpenhamn som importerar ett brett utbud av ekologiska, biodynamiska och naturliga viner. Under sin tid som chefssommelier på Noma hade Pontus en avgörande roll i introduceringen av naturviner, såväl i Köpenhamn som övriga Skandinavien.

Kvällen inleds med mousserande vin och en kortare presentation av naturviner, för att sedan följas av en middag i 5 serveringar och 5 väl utvalda viner.

1250kr per person inklusive bubbel, hela menyn med utvalda viner utav Pontus och lokalt kaffe från Solde i Malmö.

Bokning sker via mail till: bord@kafedeluxe.se

Vill ni redan nu grotta ner i naturviner kan vi rekommendera Pontus bok På Noma får man vin med klumper i

Välkomna!