Julafton för alla

Datum: Sön 24/12 2017
Kostnad: 0 Riksdaler

Välkomna på alkohol- och kostnadsfritt julaftonfirande för ALLA kl 11.30-18.

Detta är långt ifrån vilken dag som helst på vår kära krog. Ingen försäljning kommer att ske, utan vi ämnar bjuda på allt vad huset har att komma med – undantaget alkoholhaltig dryck! Vi välkomnar varmt såväl stora som små sponsorer att hjälpa oss med detta.
I bössor betalar var och en sedan den summa man har råd med – pengar som går rakt till Kvinnojouren Blända.

Kvinnojouren Blända är en idéell förening som jobbar lokalt för ett jämställt samhälle fritt från våld, och stöttar utsatta kvinnor och barn. Även eventuella överblivna julklappar går till Blända. Läs mer om den föreningen HÄR. Om du trots allt föredrar att fira jul med din familj kan du när som helst swisha en gåva till nummer 123 313 87 81.

Saknar du någon att fira julen med? Har du svårt att få tid och/eller pengar att räcka till? Eller tycker du julen hemma ställer för höga krav? Kom och ta del i ett kravlöst och fritt firande för gammal som ung, sned som rak, fattig som rik. Varmt välkomna!

Sponsorer & donatorer
Alla är välkomna att bidra med det de kan. Plocka undan disk, städa (maila gärna oss i så fall!), spela en sång, koka knäck, sätta en surdeg, hugga en gran, eller bara bjud på din närvaro!

Vill du eller ditt företag vara med och möjliggöra firandet? I så fall välkomnas alla att lämna in inslagna julklappar med ett värde på max 100 kr/st och en etikett med lämplig ålder på mottagare. Detta kan du göra fr.o.m onsdag 20 december under våra generösa öppettider.

För information och samordning kontakta vår källarmästare Gustav.

Varmt välkomna i signad juletid!