Musikhjälpen de luxe 2017

Datum: Lör 16/12 2017
Kostnad: 100 Riksdaler

Lördag innebär 21 år från kl 22 & entré 100 kr från kl 23. Kvällen inleds med tomtekuppen efterfest

Ni är vana att vi på olika sätt försöka lura penningar från er ficka till vårt kassavalv. Men denna kväll går vi minst ett steg längre i jakten på era glimmande små vänner. Och när vi lurat pengarna av er lägger vi själva lika mycket till – och skickar alltihop till musikhjälpen!

T.ex. bryter vi mot vårt vanliga anti-önskningsreglemente och låter er önska låtar hos alla kvällens dj’s. Och priset? Ocker handlar det om – minst 100 kr för att önska en låt. Bara visa upp din gröna swish-skärm för våra dj’s, så spelar de din låt! Med reservation för att inte alla låtar hinner spelas innan stängning.

Förutom de pengar ni skänker denna kväll bjuder dels all de luxe-personal på sin dricks från kvällen, dels våra diskjockeys sina gager! Självklart dubblerar Kafé de luxe dessa pengar också.

Här är vår digitala bössa:
Musikhjälpen de luxe. Oavsett du besöker oss eller ej kan du genom länken ovan lägga en slant till insamlingen. När vi söndag morgon räknat gåvorna DUBBLERAR alltså Kafé de luxe summan, så missa inte detta gyllene tillfälle att skänka med dubbel effekt!

Gillestuga de luxe: Felicia & Hampus
Det är inte alltid vi ser kvällens två dj:s slå ihop sig bakom dj-spakarna, men när det vankas välgörande musikhjälp finns ingen tvekan! Just för kvällen bryter de mot sina egna principer och glömmer allt vad som är god smak för att få gästerna att önska låtar för glatta livet! Om gästerna håller för hårt i sina plånböcker så bjuds det mellan önskevarven electro, 80-tal, hiphop och lyckliga hits!

Vardagsrummets bar: Dj Kjelvis Trio
Även veteranen Kjelvis har denna kväll laddat CD-lådorna för att ta emot eder önskningar! Skänk 100 kr i bössan och Kjelvis kommer göra allt han kan för att finna er låt! Med sig har han hjälp av sina två kompanjoner Carolina & Helena som blandar upp Kjelvis klassiska smak med mer modern pop & rock! Tillsammans löper deras skivsamling från hårdrock till syntpop & med följande slogan utlovar trion: Rätt låt hela tiden!

Finrummets vinylbar: Hemliga Hen
Av skäl lika hemliga som diskjockeyn själv kan vi inte avslöja hens namn, heller ej musiken hen kommer att spela. Som på andra dj-platser kan du även här önska låtar, men självklart bara bland de befintliga skivorna i önskebacken.

Välkomna!