Panda da panda▀

Datum: Lör 24/03 2018
Kostnad: 290 Riksdaler

“Nu e d vår” utropar Panda da Panda och ger sig ut på turné! Dörrar 21, på scen 22 & entré 290 kr!

Förköp slutsålt! Ett litet begränsat antal släpps i dörren!

Panda Da Panda
Artist, låtskrivare, producent, videokonstnär och känd för sina vilda scenshower. Panda Da Panda, artist-alias för Thibo Girardon, har sedan sitt debutalbum Flaoua Paoua, fängslat en publik långt utanför de skånska slätterna. Panda Da Pandas genre är på många vis oklar, då Thibo Girardon gör den musiken han känner för just för tillfället. Men att det blir dansant och explosivt utöver dom känsliga stunder på spelningarna e att lova.

Uppföljaren ”Den inre rymden (som är den del som ligger innanför månens bana)” är första delen utav två, med låtar som har blivit till sedan Flaoua Paoua. Del nummer två ”Den yttre rymden (som är den del som ligger utanför månens bana)” släpptes i slutet av 2016. Tidigare i år släpptes singeln ”Slipa Sanden” och nytt material är på gång med fler singlar och albumsläpp som komma skall. Under våren och sommaren har han släppt ett flertal covers såsom The Funeral, Yours to Keep och Animal i unik Panda tappning.

Panda Da Pandas musik griper tag om lyssnaren med underhållande och känslofyllda texter. Precis den kombination som gör att Panda-världen inte liknar någonting annat.

Besök Panda Da Pandas facebook här

Och lyssna glatt med spelaren nedan:

Välkomna!

Foto: Niklas Gustavsson – Fler bilder kan ses på Rockfoto.nu