Bam Bam Club: O-Hund

Datum: Lör 30/12 2017
Kostnad: 120 Riksdaler

Vi har öppet dagen lång och från 21.30 hela huset – vardagsrum, finrum, gillestuga! Från kl 22 kostar entrén 120 kr och för att få vara med i gemenskapen ska man vara myndig.

Bam Bam Club är åter här och bjuder en sista fest för året för alla som älskar reggae, dancehall och dansanta rytmer! Livemusik, dj:s & mera!

23.30: O-Hund
O-Hund eller Olof Ebbesson Dehlin, som han egentligen heter, har utan tvekan varit en av de starkast lysande stjärnorna på den skånska hiphop-scenen de senaste tio åren. Han blev känd via battle-scenen tack vare sitt lekfulla och spontana uttryck och har till dagens datum jobbat i en mängd olika konstellationer, bland annat är han en av frontmännen i det framgångsrika reggaebandet Lide Najs.

O-Hund är känd för sin grymma live-energi vilket har lett till att han värmt scenen åt artister som Chords, Syster Sol, Dani M och Looptroop. Idag jobbar han både med sitt soloprojekt och det nystartade hiphop-projektet Djungeln som han startat med Lundrapparna och barndomsvännerna Sabotage och Third Eye samt Karlshamns egen reggaeson, Antonio D. De senaste åren har O-Hund teamat upp med producenten bakom både Timbuktu, Chords och Helt Off – Måns Asplund. Tillsammans har de jobbat fram ett hiphop-sound med en elektronisk bas, flummiga beats och världsbeskådande texter.

Skivan släpptes våren 2017 och förutom O-Hund hör vi också Ayla Shatz, Promoe, Djungeln och Soleil Camara gästa på skivan.

Lyssna gör ni med spelaren nedan:

www.o-hund.se

Dj Selecta Don Simon
Bam Bams egen resident dj Selecta Don Simon spelar järnet denna kväll och spisar sin absoluta favoritmusik bakom skivspelarna!

Välkomna!