Rundgångs ettårsfest: The OhNos + Magnus Grenstedt m.m.

Datum: Fre 12/01 2018
Kostnad: 0 Riksdaler

Kafé de luxe älskar inte bara att bjuda in folk & fä att spela vax vid våra skivspelare, utan säljer också gladeligen massvis med vinyler, kassetter och CD:s i vår skivbutik! Nu har det äntligen blivit dags att fira att butiken fyller hela 1 år! 100 kr entré från 22.

Vanligtvis huserar butiken i gamla Uffes Källare, men denna dag flyttar vi butiken lite längre upp för gatan – hela vägen in i vår gillestuga! Med start kl 12 och framåt bjuds det skivförsäljning, fest, diskjockeys & musik i massor. Kom fira och fröjadas med oss!

12-18 SKIVFÖRSÄLJNING
Rundgång Malmö/Växjö
Säljer ett stort & varierat utbud av ny och begagnad vinyl för alla smaker! Jazz-rariteter blandas med 10krs-disco. Allt ni kan tänka er!

Hampus Klang
Har för dagen samlat de bästa och hårdaste vaxen i Värend! Kom och komplettera din hårdrockssamling med det allra bästa!

Ingemar Karlsson
Specialisten inom svensk progg, folk & visa! Ingemar har rotat djupt i backarna & säljer en riktigt skön blandning.

Dj Matsuo bjuder på det bästa vaxet ur sin samling mellan 16-18.

VINYL AFTER WORK & Quiz
18: DJ HighEnd (stoner, rock, psych)
19: Niclas L + Stora (techno, elektroniskt)
20-21.30: Rundgångs-Quiz

21.30: Magnus Grenstedt
Växjöbaserade musikern, kompositören och ljuddesignern Magnus Grenstedt uppträder live med sina många och vackra ljudlandskap. Förra året släppte han sin deput-ep “Du bär så mycket i dina ögon”, inspelad i Malmö och Stockholm, som bjuder in lyssnaren till Magnus atmosfäriska, vackra och drömska kompositioner.

Förlyssna med spelaren nedan

www.magnusgrenstedt.se

22.30: The OhNos
Malmöbandet The Ohnos bjuder som alltid en stor dos melodiös vardagsmisär i form av dansant garagepop! Medlemmarna har tidigare synts till i 90-talsband så som Sobsister, Serial Cynic och Dyke innan de 2014 startade The OhNos. 2015 släppte de sin debut-ep “Queens of the Underworld” på Rundgång Rekords. Med inslag av handklapp, visslingar, trallande, morbida texter och fotbollskörer driver de både ut och lockar fram det onda! Med sitt nysläppta album “Sounds from the Basement” ställer de till med äkta garage-fest på gillestugans underjordiska scen!

Lyssna på deras senaste alster nedan

Gillestugans dansbana: Toby & Bato
Det blir ett digitalt avslut på vår annars analoga fest! Kvällens dj-duo hoppar in bakom mixplats och bjuder dansig elektronisk musik, skitig future bass, hiphop & tunggung!

23-02 Finrummets vinylbar: Rundgång All-Stars
Inte nog med att Malmö tar med sig skivbackar och säljer vax! De agerar även diskjockeys dagen lång och fram mot småtimmarna, närmare bestämt 23-02 i finrummets vinylbar, slår de sig samman till en brokig all-star-skara för att fröjda allas öron! Kom och digga som om du vore i Skåne!

23-03 Vardagsrummets bar: Niclas L & Stora
Niclas L & Stora åker snabbtåg från Lund hela vägen upp till Växjö med väskorna fyllda av techno & elektronisk musik. Tillsammans bjuder de lika delar mörk som svängig musik från skivspelarna.

Varmt välkomna!