Charta 77 + Death by Horse

Datum: Lör 17/03 2018
Kostnad: 195 Riksdaler

Dörrar 21, på scen 22, 195 kr entré. Entré till hela huset 120 kl 22.

Förköp finner ni här!

22: Charta 77
Charta 77 har sedan starten varit ett av Sveriges mest ihärdiga och uthålligaste band med begreppet D.I.Y (Do It Yourself) fastklistrade i pannan. Under den nu drygt 30 år långa karriären för bandet, har punkhits som Lilla björn och lilla tiger, Vykort från Rio, Herrarna i Sandlådan, Grisfesten och Ensam Kvar släppts! November 2017 släppte de sitt nya album “Inget varar för evigt – så har det alltid varit”, samma år var de på turné och han med en spelning i sveriges riksdag! Nu är de åter ute och leverar som vanligt hejdlös punk av bästa sort!

Välkomna att besöka Chartas alldeles egna facebook!

Eller förlyssna med spelaren nedan:

23.30: Death by Horse
Efter konserten med Charta 77 öppnar vi upp mot ovanvåningens båda rum och släpper i mån av plats ner folket därifrån. 23.30 intar så Death by Horse scen! Sedan detta skånska punkband 2016 släppte sitt debutalbum har de hunnit spela runt om i Sverige, varit på Europaturné, släppt tre musikvideor och en dokumentärserie. 2017 blev de nominerade till “Årets nykomlingar” under Manifestgalan på Nalen i Stockholm. Live bjuder Death By Horse på en galen och energifylld show med musik och texter som berör framförda av explosiva frontkvinnan Jahna Lund!

Efter konserterna fortsätter punkfesten ända till 03 en våning upp, medan källaren förvandlas till dansgolv. Mer info om detta kommer. Välkomna!