Electroluxe: Motormännen m.m.▀

Datum: Fre 02/03 2018
Kostnad: 120 Riksdaler

Elektronisk konceptkväll i Gillestugan 18-03. 120 kr från kl 22, innan dess fri entré!

Nya elektroniska krafter har skapat stadens, världens, ja t.o.m Kafé de luxes nyaste tillskott på klubbfronten: E L E K T R O L U X E ! Klubben är tänkt att dyka upp då och då för att erbjuda helkvällar av alternativ elektronisk musik. Från experimentellt och krävande under tidiga kvällar till dansant, dansant, dansant framåt natten!

18-22: Electroluxe After-Work-Shop
En öppen workshop runt skapandet av elektronisk musik. Kom och prova syntar, ställ frågor om musik och teknik. Ta med din egen synt/trummaskin/miniräknare och dela med dig av ljuva toner. Under kvällen finns det öppen scen med möjlighet för jam. ALLA är välkomna och inga förkunskaper kravs! I samarbete med Folkuniversitetet, Carleklev & 4Sound Växjö.

23: Motormännen
Motormännen gör “informationstechno från ett svunnet Sverige”. Duon är den första akten i sin genre där minimala acidslingor möter samplade monologer från dokumentärer och nyhetsklipp som belyser omvälvande händelser under 70- och 80-talets Sverige. Sedan de spelade på Kalabalik på Tyrolen för ett par år sedan har alla från korvgubbar till synthare längtat efter ett återbesök, och nu är det dags!

00-03: Dj-set med Stamp i stan
Bakom de mytiska namnen Dr Gingerlicius & B3tah gömmer sig arrangörerna bakom en av länets hemligare festivaler: STAMP i skogen. Tillsammans avslutar duon kvällen med en mix av elektronisk dansmusik – tech house, minimal & techno. De båda utlovar låtval som inte bara möjliggör dans utan omöjliggör stillastående!

Önskemål om Håkan Hellström samt alla andra artister som fuskar med gitarrer och andra icke-elektroniska instrument kan ni lämna hemma i papperskorgen!

Vardagsrummet: Salomon Saloon
Med fokus på psykedeliskt sextiotal & tungt sjuttiotal bjuder Dj Tasio in till Salomon Saloon – en kväll av klassisk hippiemusik & bluesrock. Räkna med inhemska artister som November & Pugh Rogefeldt samt Importerade hits av artister som Jefferson Airplane, Beatles & Fletwood Mac!

Finrummets vinylbar
...är än så länge obokat, så den som känner sig sugen på att lufta vinylskivorna sina välkomnas varmt att höra av sig till våra bokare.

Välkomna!

Foto: Niklas Gustavsson – Fler bilder kan ses på Rockfoto.nu