Stand up de luxe SPECIAL: Björn Gustafsson + Tomas Högblom - Förköp slut

Datum: Mån 19/03 2018
Kostnad: 200 Riksdaler

Dörrar kl 18, show kl 19, förköpsbiljetterna tog slut på nolltid, men vi kommer att släppa ett litet antal ståplatser i dörren, alldeles precis innan showen startar kl 19.

Standup de luxe gör en specialkväll med Björn Gustafsson. Alltså THE Björn Gustafsson!

För några veckor sedan fick mr Stand Up de luxe – Erik Börén – ett mail. Det löd
”Ordet på gatan säger att du har en standupklubb i Växjö? Är det bara snack eller?? Jag är available hela mars nämligen och sugen på att gigga.”
Avsändaren var ingen annan än Björn Gustafsson!

Tråkigt nog hade flitige Erik redan fullbokat på våra 6 planerade kvällar i perioden. Men efter lite omkastningar i schemat, kringflyttade restauranggäster m.m. så kan vi stolt presentera Björn Gustafsson på specialinsatt Stand up de luxe denna stora måndagskväll!

Sen tio år tillbaka Björn Gustafsson han varit en del av Sveriges humorelit, och gjort sig känd genom ”Parlamentet”, ”Morgonsoffan” och inte minst ”Melodifestivalen”. Och nu är han tillbaka där allt började, nämligen ståuppscenen!

Vår uppmaning till er: Missa inte detta – trots att vi gissar att det är precis vad de flesta kommer att göra. Så klicka här och införskaffa din biljett på studs!

Som supportkomiker denna afton ser ni Tomas Högblom från bl.a. ”Tankesmedjan i P3”, och i vanlig ordning är det husskojaren Erik Börén som är värd och presentatör.

Välkomna!