KÄLLARÖPPET: Spöket i Köket + Dj Bianca & Anxhela m.m.

Datum: Lör 18/08 2018
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr entré från kl 23.

För att kunna ta emot alla som behöver fly undan kalabaliken på stan öppnar vi upp vår kära källare (a.k.a gillestuga) för dans till såväl konsert som dj! Fredag och lördag!

Gillestugan kl 00: Spöket i köket
..har utmärkt sig som en ny ung folkmusikalisk urkraft på den skandinaviska musikscenen. Ett svenskt/danskt folkfusion-storband med sällan skådad partypotential som hanterar hångelballader lika väl som umpa-bumpa!

Musiken som kommer från nordiska och kanadensiska folkmusiktraditioner framförs på fyra språk med hjälp av tjugotalet instrument!

”Varierad och vital folkmusik med en härlig touch av gammal-jazz, musik som får dig att tänka “varför har jag inte hört detta förut?””

“Spöket i Köket – Ett kärleksbarn mellan besinningslöst rave och raj-raj på logen!”

Missa inte detta lounge/rave-folkband, det enda i sitt slag!

Efter konserten väntar mingel & dans till följande djs:

Gillestugan: Bianca & Anxhela
Bianca började sin dj-bana som en tredjedel av Klubbland, och har efter detta spelat på mängder av vitt skilda platser och scener. Denna kväll har hon vid sin sida Dj Anxhela och de båda utlovar Hiphop, electronica & en hel massa annat. Glatt, festligt och dansant så att fötterna förvandlas till popcorn i het panna!

Vardagsrummet: Hampus P. son
Allas vår entrévärd, bandbokare, ljudtekniker, skivbutiksföreståndare & numera biografföreståndare släpper alla sina projekt för att hantera dj-mixern i vardagsrummet. Med sig i spisarboxen har han “mjuka lager av soul”.

Välkomna så inutta!