Frej Larsson and frejnds▀

Datum: Fre 14/09 2018
Kostnad: 200 Riksdaler

Separat konsert i källaren med dörrar 22, samt konsert kl 23. Efteråt blir det efterfest till kl 03 och då öppnar vi upp dörrarna mot vardagsrummet så att alla de som inte fått rum på konserten kan komma ner och festa med Frej and frejnds.
De som inte får plats tänker ni? Jo, vi räknar faktiskt med att plåtarna går snabbt. Frej Larsson har spelat för utsålda hus riket runt, och satte nyligen publikrekord på Arvikafestivalen med c:a 125 ggr så många människor i publiken gentemot vad vi kan ha i gillestugan. Med andra ord – missa inte denna 125 ggr så exklusiva konsert, utan skaffa genast din plåt här!

Vår fantastiska, kontroversiella, gränslösa och musikaliska vän Frej Larsson kommer till Kafé de luxe för att vända upp och ner på stugan, och vi får vara med! Med sig har Frej en klan av sina best frejnds som kommer vara med och sätta färg på kvällen!

På Frejs egen inrådan ska mindre bemedlade bjudas rabatt. Därför finns i vår biljettkiosk FATTIGLAPPEN – ett tillval för studenter, arbetslösa samt andra som kan uppvisa brev från kronofogden.

Även om fattiga ska gynnas så ska förstås de rika få fröjdas lite mer än andra, så ytterligare ett tillval erbjudes: FIFTY SHADES OF FREJ-PAKETET, i vilket ingår:

1. Insläpp halvtimmen innan pöbeln, för att möta kvällens huvudman.
2. Signerat exemplar av den nysläppta boken Fifty shades of Frej
3. Konsert
4. Efterfest
5. Baksmälla

Vi hade förstås kunnat skriva en presentation av Frej Larsson och dessutom radat upp hans vilka av hans vänner som är på plats denna kväll, samt vad de egentligen kommer att göra. Men det känns faktiskt överflödigt. Du bestämmer själv vem Frej är och litar på Frejs perfekt dåliga omdöme vad gäller hans vänner.

Välkomna till en kväll en bit utöver det normala, alla myndiga människor!

Foto: Niklas Gustavsson – Fler bilder kan ses på Rockfoto.nu