Markus Krunegård - Förköp slut▀

Datum: Fre 14/12 2018
Kostnad: 295 Riksdaler

Förköpsbiljetterna är slut. Ett litet antal biljetter släpps på plats precis innan konserten sätter igång 22. Köbiljetter utdelas från kl 21, så ni kan vänta inne i värmen.

Dörr 21, på scen 22. Sensationellt nog kommer Markus Krunegård tillbaks till landets minsta stora rockscen. Till efterfesten som varar till 03 släpper vi på gäster från ovanvåningen.

Sist vi hade besök av Markus (för fyra år sedan) fyllde vi stället två kvällar i rad, och hade han haft tid att stanna kunde vi gjort ytterligare fullsatta kvällar. I vilket fall kommer han nu äntligen tillbaks för en enda spelning, och det är bara att skaffa biljett (släpps inom kort) och börja räkna dagarna!

Under åren har Markus Krunegård hunnit med mycket, både som del av flera musikaliska projekt men främst som soloartist, låtskrivare och producent. Sedan han debuterade på egen hand 2008 har han nominerats till Rockbjörnen, Grammis och P3 Guld där han tog hem pris för Årets Låt med hitsingeln ”Jag är en vampyr”.

Senaste gången vi fick ny musik från Markus var i Juni 2014 i form av albumet ”Rastlöst Blod”. Nu har han släppt efterlängtad ny musik och snart kommer även albumet ”I huvet på en idiot, i en bar, på en Ö, i ett hav, på en Ö, i en bar, i huvet på en idiot”. Sommaren har spenderats på turné och vi kan garantera att ”Prinsen från Peking” har ännu mer att ge innan året är slut.

Lyssna på nya singeln “Så också i Finspång” med ett klick nedan:

Välkomna!

Foto: Niklas Gustavsson – Fler bilder kan ses på Rockfoto.nu