Gay de luxe

Datum: Lör 06/10 2018
Kostnad: 100 Riksdaler

Äntligen får vi stiga ur garderoben iförda våra mest färgglada dräkter igen, och vara precis som vi vill (eller, egentligen får en ju alltid det, men det blir på nåt vis extra kul dessa kvällar)!

ALLA öppensinnade människor välkomnas!

Från 23 kostar det 100 kr att komma in och bli del av det härligaste gänget i Värend. Innan dess är det underbart gratis!

21-22: Förhäng
...med fri entré och glada priser i baren (även på bubbel)!

21.30: Gay de luxe-quiz
Magnus & Andreas – klubbens ständiga glittrande värdpar bjuder poulärmusikalisk frågesport – i vanlig ordning med helt lagom knasiga frågor och fräsiga vinster!

00: Brazilian Drag Queen – Vlada Vitrova
Denna kväll har vi storslaget besök: Den lika vackra som mytiska gestalten Vlada Vitrova har tagit sig från Brazilien för att sprida ädlaste glamour i källarvalven! Hen kommer såväl ta emot er alla tidiga när ni kommer som att göra ett framträdande vid midnatt!
Besök Vladas Instagramkonto så förstår ni att hen är något utöver det vardagliga!

23-03: Klubb Gay de luxe – Jona & Frida
Kvällens toppfräsiga diskjockeys går loss vid mixern. Det blandas högt och lågt, med glädje i fokus snarare än trendkänsla och finess, och inget är förbjudet! Kasta dej ut i dans till disko, pop, hits, soul, pinsamheter, lyckopiller och schlagermix!

23-02.30: Finrummets vinylbar – Manne & Pontuz
Manne & Pontus har rötterna i rocken, och kommer också lägga tyngdpunkten på denna bakom skivspelarna. Men de kommer kvällen till ära blanda upp sina rockhits med lättsamma och lyckliga melodier från vitt skilda platser, tider och genrer!

FRI ENTRÉ hela kvällen till vinylbaren!

23-03: Vardagsrummet – Zimonz regnbågsreggae
Zimon utlovar ett färgglatt dj-set uppe i vardagsrummet, fullt av mjuka baktakter från svunna tider. Reggae, rocksteady, calypso med mycket mera.

Varmt välkomna!