Gay de luxe: The Masquerade

Datum: Lör 03/11 2018
Kostnad: 60 Riksdaler

Månadens mest färgglada kväll kommer denna gång bli mer sprakande än någonsin: Gay de luxe – The Masquerade är här! Stig ur din garderober iförd antiloopkostym, Super Mario-öron, akvarium-cylinder-hatt, eller… din helt vanliga finkofta och lindex-chinos. Som alltid är ALLA öppensinnade människor välkomna.

Från 23 kostar det 60 kr att komma in och bli del av det härligaste gänget i Värend. Innan dess är det underbart gratis! Kvällens digra nöjesmeny:

21-22: Förhäng
...med fri entré och glada priser i baren (även på bubbel)!

21.30: Gay de luxe-quiz
Andreas skolkar denna kväll från Quizet, men Magnus utlovar sedvanlig finess och klurighet på egen hand. Eller tar han månne in en glittrande gästvärd? Oavsett utlovas i vanlig ordning gränslösa frågor och härliga vinster! Räds inte att komma laglös, vi hittar ditt drömteam på plats.

23-03: Klubb Gay de luxe – XtraVaginZa AB a.k.a. Indianhäxornas Erotikaura a.k.a. Din mammas mardröm
Ja – kära djs har många namn! Stadens officiella Pride-jockeys Sladjan & Beata utlovar inta bara sedvanligt snuskig och rå stämning i discogrottan, utan t.o.m ruskigt snuskigt och rått!
“Med en kväll till för att hedra de döda ska vi uppskatta livet till svettiga och vulgära rytmer. Kanske blir det så maxat att en och annan döing hittar till dansgolvet. Det kan t.o.m. bli så intensivt att ambulanspersonal måste vara redo med dropp och syrgas!”

00-03: Vardagsrummet – Tjock-TV-Queeraoke
När vi på Pride-finalen i våras stängde igen queeraoken stod en lång rad sångare på kö. Dessa och alla andra välkomnas nu tillbaks föra att bli stjärnor i vardagsrummets Queeraoke! Följ texterna på tjock-TVn och sjung av hjärtat. Kvällens glittrande Queeraoke-värd miss Emilsson kommer chocka er med sin glans och dans! När hen mellan varven försvinner på kisse- & mingelpaus spisar Dj Zimon gamla dansanta videos på tjock-TVn!

23-02.30: Finrummets vinylbar – Matilda & Ellen spelar ABBA
Ta en tur till finrummet, träffa gratis-mingel-folket och njut av vinylsprakande Abba-låtar från våra båda skivspelare. Matilda utlovar den perfekta mixen av låtarna du hört oräkneliga gånger och de där udda godbitarna som hamnat i digital glömska men likväl finns kvar i det svarta vaxet!

Välkomna!