Releasefest: Projektet

Datum: Fre 23/11 2018
Kostnad: 150 Riksdaler

Insläpp 21.00. Konsert 22.00. Inträdet på 150 kr inkluderar vinylskivan “Alla Andra” (entré utan skiva 100 kr), och förköp finns här för den som vill vara säker på sin plats. Kl 23 förenas releasefestens deltagare med folk från ovanvåningen och det bjuds dans till dj.

OM PROJEKTET
När Pär och Sohie Kim Hagdahl startade Projektet 2014 framförde de låtarna på egen hand. Nu har Växjöbandet vuxit till en grupp med fem medlemmar och spelat in sin första fullängdsskiva. “Låtarna på Alla Andra är lite sjuttiotalsinspirerade, handlar gärna om livet självt och har influenser från pop-, vis-, jazz- och folkmusik.”
Inför kvällens stora albumsläpp får ni hålla till godo med bandets tre år gamla låt “Walking By”, men den torde passa utmärkt för såväl joggingtur som förfest:

OM MEDLEMMARNA
Sohie Kim Hagdahl skriver låttexter, sjunger och spelar flöjt.
Det började med blockflöjt, barnkör och skolorkester i Sollefteås musikliv. Nu är det Akademiska kören och Projektet som gäller.

Pär Hagdahl gör musiken, spelar gitarr, munspel och sjunger.
Farsan lärde honom Taube vilket ledde till mandolin- och fiollektioner på musikskolan. Efter att spelat i en lång rad band är han nu hemma i egna Projektet.

Andres “Pistola” Gonzales, percussion, congas, cajón m.m. är en mångsidig och rutinerad slagverkare som alltid har mycket på gång.

Pehr Torstensson elbas, klarinett och kör. Multiinstrumentalist med förkärlek för åttiotalets polyrytmiska världsmusik, spelar gärna utöver instrumenten ovan såväl percussion som saxofon.

Richard Olausson, lead-gitarr. Fick sin första gura av farmor när han var liten och spelar och älskar musik i alla de former sedan dess. Medverkar i såväl revyorkester som gospelband.

Låter detta för bra för att vara sant, kan du se bildbevis på medlemmarna samt mycket mer på bandets hemsida www.projektet.info.

Kvällens djs finner ni i separat programpunkt.

Välkomna!