Tillbaka till nittiotalet

Datum: Lör 01/12 2018
Kostnad: 60 Riksdaler

Finrum: Fri entré kvällen lång!
Gillestuga/Vardagsrum: 60 kr från 23.

En helkväll som hyllar det bästa tillika värsta årtiondet. Dj’s bjuder nittiotalsmusik av olika slag: Från det skrämmande alternativa till det läskigt folkliga.

Passa på att damma av dina mest välblekta jeans, kamma till den perfekta pagen och kom loss i partyt!

Gillestugan: Jonas de luxe
Jonas är en av Kafé de luxes grundare och styr numera över våra systerkrogar Far i Hatten & Grand i Malmö kommer hem för en kväll! Från dj-plats kommer han bjuda oss nittitalshitsen som vi helst glömt för evigt, men ändå älskar att lyssna på någon enstaka gång. På hög volym i ljuset av kulörta lampor och rök! Hiphop och eurodisko blandas upp med pophits.

Finrummets Vinylbar: Dj Kjelvis
Länets mest rutinerade dj är tillbaks för att bjuda musik som faktiskt är betydligt modernare än det mesta vi lyssnar på i finrummet annars. 1995 övergick Kjelvis till framtidens musikmedia CD, så låtarna han spelar denna kväll kommer nästan uteslutande vara från årtiondets första halva. Så här beskriver Kjell själv kvällens musik: “En osalig blandning populära låtar ni både trodde och hoppades ni hade glömt!”

Vardagsrummet: Systrarna Carlsson
Iförda tidsenlig utstyrsel lovar Johanna & Emma att spela musiken som de mer alternativa 90-talisterna lyssnade till. En maxxad mix av indiepop & <>rock som spänner från stökig grunge till finstämd britpop. Räkna med hitsen från Pulp, No Doubt, Red Hot Chili Peppers, Suede & Nirvana! Sedan kan duon inte lova att de inte någonstans i mixen slänger in en Haddaway eller Dr. Alban-hit. Det går ju knappast att motstå en kväll som denna!

Välkomna!