Dilan och Moas Initiativ För Psykisk Hälsa INSTÄLLT

Datum: Ons 05/12 2018
Kostnad: 200 Riksdaler

“Älskade Växjö!

Det smärtar oss något oerhört att meddela er om att vi behöver ställa in kvällens föreställning. Detta eftersom vi sålt på tok för lite biljetter vilket inte bara påverkar vår inkomst utan även hur upplevelsen blir för er. Vi vill ge er en så tight och makalös show som möjligt och ber därför ödmjukt om att få komma tillbaka till er i vår istället. Då kommer vi att vara mycket tydligare i vår marknadsföring och ge er bättre med tid att hinna köpa biljetter och bli taggade på comedy gold!

Vi hoppas såklart också att ni fortsätter gå till Kafé de luxe i vanlig ordning och njuta av all god öl och kultur de har att erbjuda. Det är himla tråkigt för oss att inte kunna åka till er ikväll men vi längtar till våren och hoppas att vi ses då istället! Då vill vi verkligen att det blir åka av med denna humorföreställning på två akter som innehåller goda skämt, impro, filmade sketcher och otrolig kostym – allt på temat psykisk hälsa.

Alla ni som redan köpt biljett kommer SJÄLVKLART att få dessa återbetalda och inför nästa gång vi besöker Växjö har ni som köpt rätt till att gå två på en biljett.”

/Dilan och Moa

SVT-aktuella humorduon Dilan och Moa kommer till Växjö och Kafé de luxe med sin nyskrivna scenföreställning!
Dörrar kl 19.30, show kl 20. Begränsat antal sittplatser av varierande komfort. Förköp finner du precis HÄR. Efter föreställningen fortsätter kvällen med mingel till dj en våning upp i vårt kära vardagsrum.

Om föreställningen:
Succéhumorduon Dilan och Moa stod på toppen av sin karriär; ny TV-serie, slutsålda föreställningar, poddmiljarder, champagne och lyxresor. Men en dag förändrades allt, när de förstod att de var i riskzonen för psykisk ohälsa. För att fortsätta må sinnessjukt bra startade de sitt Initiativ För Psykisk Hälsa, något de nu bjuder in allmänheten att ta del av. Vare sig du är djupt deprimerad eller mår lika bra som Dilan och Moa är du varmt välkommen in!

“Dilan och Moas initiativ för psykisk hälsa” består av två akter samt en paus på 20 minuter och kommer spelas runt om i Sverige vintern 2018! Detta är duons tredje egenskrivna scenföreställning.

Värm upp med Dilan och Moas TV-serie på trygga gamla SVT.

Välkomna!