Julafton för alla

Datum: Mån 24/12
Kostnad: 0 Riksdaler

Välkomna på alkohol- och kostnadsfritt julaftonfirande för ALLA kl 11.30-18.

Detta är långt ifrån vilken dag som helst på vår kära krog. Ingen försäljning kommer att ske, utan vi ämnar bjuda på allt vad huset har att komma med – undantaget alkoholhaltig dryck! Vi välkomnar varmt såväl stora som små sponsorer att hjälpa oss med detta.
I bössor betalar var och en sedan den summa man har råd med – pengar som går rakt till välgörande ändamål (vilket är ännu inte klart).

Saknar du någon att fira julen med? Har du svårt att få tid och/eller pengar att räcka till? Eller tycker du julen hemma ställer för höga krav? Kom och ta del i ett kravlöst och fritt firande för gammal som ung, sned som rak, fattig som rik. Varmt välkomna!

Sponsorer & donatorer
Vill du eller ditt företag vara med och möjliggöra firandet? I så fall välkomnas alla att lämna in inslagna julklappar med ett värde på max 100 kr/st och en etikett med lämplig ålder på mottagare. Paket mottages i möjligaste mån 23 december 11.30-22.
Har ni julmat och dryck i överflöd? Avtala med Gustav och kom och lämna dagen innan eller samma morgon.
Större sponsorer omnämns självklart i såväl eventet som tackmeddelande i sociala medier.

Medhjälpare
Alla är välkomna att bidra med det de kan. Plocka undan disk, städa (maila gärna oss i så fall!), spela en sång, koka knäck, sätta en surdeg, hugga en gran, eller bara bjuda på sin närvaro!

För information och samordning kontakta vår källarmästare Gustav.

Varmt välkomna i signad juletid!