Annandag de luxe: Extra allt!

Datum: Ons 26/12 2018
Kostnad: 150 Riksdaler

100 kr avläggs i entré till gillestuga/vardagsrum från kl 21, 150 kr från 23. Precis som på en vanlig helgkväll är entrén till finrummet alldeles FRI ända till stängning 02.30!

Vardagsrummet är öppet dagen lång – från kl 11:30 till 03! Med annandagslunch, glada timmen, fik, glöggkalas, à la carte.

Finrummet & vinkällaren öppnar för middagsservering kl 18 och håller sedan öppet med vinylbar långt in på natten!

Gillestugan (=källaren) öppnar vi kl 20 med fri entré.

22 Sylvester Schlegel
För några år sedan gjorde Kostas stolthet & The Arks trumslagarpojke Sylvester Schlegel solo-debut och mello-framträdande. Vi hade honom med band på besök i samband med att han i början av släppte sitt album “Det kommer gå, allting kommer bli bra” i början av 2017. NYTT är att Sylvester tar med sig ett exklusivt band med medlemmar från såväl Moneybrother som Melody Club. Så såväl bas, trombon & dragspel bjudes utöver Syvesters gitarr och ljuva stämma!

22.45: The Hector
När Gustav Hectors hela band vänder hem för att juldoppa med mor passar kökschefen/basisten/popstjärnan på att samla manskapet för en kort spelning! Ni vet vad det handlar om, och gör ni inte det så ta ett lyss nedan:

23.30: Cirkus Livet
Växjöbandet Cirkus Livet håller ihop trots att medlemmarna är spridda över landet – i klassiska musikorter som Malmö, Helsingborg & Uråsa! Bandet som bildades 2012 spelar melankolisk indierock med svenska texter. Räkna med hemvändarrock de luxe när en hel rad tidigare stammisar intar vår scen för att sätta våra julvarma hjärtan i brand!
Genom ett välriktat klick nedan kan du avnjuta bandets sista singel “När mörkret faller” släppt så sent som nu i augusti:

00.30: Playa del Ingles
Växjös egna italo-party-band puffar upp axelvaddarna på sina vita kostymer för att ta oss med på en synth-seglats till åttiotalets Rimini & kokosoljedoft. Självklart är deras egna dansare med på scen för att höja diskotempen till tropisk nivå! Förlyssna gör ni med en vanlig multi-media-station precis här.

Gillestugan: Våga Stuffa
Det är endast vid utvalda och speciella tillfällen som våra båda spinn-doctors kan byta skalpell och stetoskop mot mixer och grammofon. Detta är en sådan kväll – så ladda för en galen och underbar mix av indierock och -pop som framåt natten toppas med utvalda hiphop och electrostänkare!

Finrummets Vinylbar: Dj Brobacke & Sylle
DJ Viktor Brobacke kommer tillbaks för att skämma bort oss med rocksteady-, reggae- och ska av det gamla gedigna slaget. Toner som annars klingar i klubben Club Killers i huvudstaden! Under kvällen kommer Sylvester Schlegel gästa och bjuda ädel gubbrock, r’n’b från sextiotalet och annat örongodis!

Missar du denna kväll är du galen!