John Lindberg Trio + Five Finger Discount

Datum: Fre 29/03 2019
Kostnad: 280 Riksdaler

Dörrar 21, JLT på scen 22. FFD 23.30. Första konserten är separat, till den andra släpper vi – i mån av plats – på gäster från vardagsrummet. Gäster som kommer utifrån 23.30-00.30 betalar 100 kr.
Förköp finns HÄR och den som hungrar beställer bord här.

22: John Lindberg Trio
Med ena foten i klassisk rockabilly och den andra i modern rockmusik har dalatrion John Lindberg Trio – eller JLT helt enkelt – blivit en av Sveriges mest älskade liveakter. John Lindberg Trio albumdebuterade redan 2006 som John Lindberg Rockabilly Trio och har sedan dess hunnit med ytterligare sex album!

John Lindberg växte upp i ett hem där klassisk rock ’n’ roll var en av hörnstenarna och han fastnade tidigt för femtiotalets rockmusik, och började turnera redan i de tidiga tonåren. Sedan dess har det bara rullat på för John Lindberg Trio, med album på album och turné efter turné har de byggt ett namn för sig med topp tio-placering på albumlistan och utsålda spelningar runt om i landet som resultat.

Genom karriären har John Lindberg Trio breddat sitt femtiotalsinspirerade rockabilly-sound med influenser från bland andra Led Zeppelin, The Sonics, Steve Earle, The Beatles och The Fabulous Thunderbirds.

Energiskt och med stora delar charm och nerv, det är i liveformat som John Lindberg Trio är i sitt esse.

23.30: Five Finger Discount
Energi är ledordet när ett av Kafé de luxes favoritband duon Five Finger Discount stampar igång sin skitiga rock ‘n’ roll.
Linus Sollin (trummor, sång) och Josef Steinvall (gitarr, sång) förvaltar arvet från gamla hjältar med precision.

Med sina tre sjutummare i bagaget har duon skrivit in sig i rockarkiven, men det är på scen som de båda vapendragarna verkligen levererar. De har rivit ner applåder från Malmö i söder till Fredrika i norr och vunnit människors hjärtan genom att uppträda på allt från raggarkåkar till anrika nöjesetablissemang, allt från folkparker till punkklubbar. Utan att ens ta av sig dansskorna!

Välkomna!