Gay de luxe - Pridefinalen 2019

Datum: Lör 11/05 2019
Kostnad: 200 Riksdaler

Kvällarnas kväll har äntligen kommit! Huset kommer att fyllas med glittrande artister och färgsprakande osannolik fest. För att hylla allas rätt att vara precis just som de är! Denna kväll intar Gay de luxe hela huset inklusive finrummet, och entrén är 100 kr från kl 20, samt 200 kr från kl 22. Ej förköp. Stämplar delas EJ ut denna kväll (utgång=hemgång).

Utöver det digra program som synes nedan kan vi utlova överaskningar under kvällen. Det ni!

ALTANEN

16-19: För-För-Fest
Den luxuösa Dj:n Tova Östman kommer mjukstarta festen och sätta altanen i gungning med hip-hop/pop och annan musik med fokus på 90-00 tal!

GILLESTUGAN

18-20: Förfest
Efter att ni kommit i stämning efter för-förfesten kan ni trilla in och värma upp dansgolvet på förfesten nere i gillestugan. Förutom Fri entré erbjuds också trevliga GLADA TIMMEN priser till kl.20 på öl, vin och sprudlande bubbel i glittrande Pride-anda.

19-22: Dj Jona
För att värma upp inför en fantastisk kväll kommer Jona lyfta stämningen med de lyckligaste låtarna genom tiderna! Melodier från 80-talet till idag från alla världens hörn!

22: Releasekonsert: Vendela Hollström
Vendela har under torsdagen värmt upp med releasefest i metropolen Stockholm och härifrån de luxe kommer hon även ikväll bjuda småland på denna upplevelse!

22.30: Slice me Nice (Sthlm)
DJ/klubb-duo med 80-talsdelirium.
Vurmar för trummaskinsvirvlande synth, Italodisco, drömskt plingplong och tunga beats som osar neon, cerise, glitter!
Ta lyxyatchen längs den italienska Medelhavskusten och sippa på en drömmig drink till melodiösa disco-rythmer, trummaskiner och analoga synthar.

23.30: Årets Pridelåt
Vi firar in tolvslaget med årets Pridelåt heter liksom årets tema “Det här är för oss” och framförs av artisten Mattias Skantze. Mattias är blott 21-år gammal och studerar musikproduktion vid Linnéuniversitetet. Mattias kom ut som sextonåring och har sedan dess varit aktiv inom HBTQ-communityt.

00-03: The Holly Davidsons
Dj-trion bestående av Anxhela, Hilda och Sladjan kommer höja upp tempo och temperatur till det orimliga genom att överösa oss dansant musik i alla dess former. Allt från r’n’b och hiphop till elektronisk dunderpop. Trion hälsar: “We got hoes in the back and we’re gonna ride til we can’t no more”. Så förvänta er fullt ös medvetslös!

VARDAGSRUMMET

21-00: Persiens Prins
Persiens Prins kommer från Teheran via ett biocafé på Storgatan och med Prinsen vid mixern uppstår en musikalisk upplevelse vidsträckt halva jordklotet. Prinsen inleder mjukt, men bjuder snart upp till yster dans med en repertoar fylld av etno, sould, disco och pop.

00: Italo Bitches (GBG)
Italo Bitches består av Anna Törnqvist och Mira Aasma. Projektet tog fart när de anammade sin kärlek till italodiscon och 80-talets estetik och sound – direkt efter att första låten hade fått flöda genom duon insåg de att allt var meant to be. Med egna ord till Djungeltrumman beskriver de sitt sound som:
“More is more, både musikaliskt och stilmässigt. Vi dras till den futuristiska estetiken, både i vårt sound och allt runtomkring. Det som kännetecknar oss är främst är lekfulla melodier, röster från yttre rymden, humor som blandas med allvar samt axelvaddar och guld.”

01-03: Neon Nox
Färdas tillbaks till 80-talet med Neon Nox fantastiska musik. Nox-musik kan beskrivas som en intensiv symbios av eklektisk och drömmande med retro chillwave. Kl 01 kommer Neon Nox sätta igång med sin coola synthwave och förflytta oss till 80-talets filmer och TV-spel!

Han har i år redan släppt 3 EP och varit gäst på välkända radiostationen Synthetix Sundays. I spelaren nedan kan du avnjuta soundet redan nu:

22-03: Hemliga artister
Som inte detta lysande dj-uppbåd vore nog kommer lika fantastiska som hemliga gästartister under kvällen bjuda sporadiska liveinslag i den musikaliska kraftsoppan!

FINRUMMET

22-03: Queeraoke Night
Likt återseendet av en gammal kär vän så välkomnas alla att bli stjärnor i finrummets Queeraoke! Följ texterna på tjock-TVn och sjung av hjärtat. Denna gång tar vi det vidare ett snäpp längre och kör ända in till stängning vid kl 03.00. Så kom och glittra i takt med rytmerna!

ÖVERALLT: DU!
Programmet är som synes vansinnigt komplett denna kväll, det är bara du som inte står med. Men kommer gör du, för denna hyllning till kärleken vill du inte missa. Välkommen!